Geniet van een warm huis tijdens de feestdagen

De feestdagen zitten er weer aan te komen. Heerlijk genieten met familie en vrienden van de gezellige tijd samen. Iets waar veel mensen niet over nadenken in deze tijd is de CV ketel. Een belangrijk onderdeel van uw woning, zeker in deze tijd. Want in de winter maanden wordt er veel gebruik gemaakt van de verwarming in uw woning.

Oude ketels hebben veel onderhoud nodig

De kachel lekker opstoken, zo wordt het behaaglijk in huis. Zeker gezellig wanneer de visite er is. U moet er toch niet aan denken dat de CV ketel ermee stopt als alle visite er is? Dat zou zomaar kunnen gebeuren. Oudere ketels kunnen er ieder moment mee stoppen, zeker als ze weinig onderhoud krijgen.

Daarom is het zeker verstandig om een nieuwe Ragiro condensatieketel te laten plaatsen voordat hij ermee stopt. Er zitten veel voordelen aan een nieuwe ketel. Ten eerste zult u waarschijnlijk een daling in uw energierekening gaan zien. De nieuwe condensatieketels zijn veel moderner en gaan veel beter met de energie om. Het hoge rendement zorgt ervoor dat er minder gas nodig is. Dit zult u waarschijnlijk gaan terugzien op uw rekening. Heeft u een wat verouderde ketel? En wilt u deze laten vervangen zodat u energie kunt gaan besparen? Laat dan deze maand nog een nieuwe ketel plaatsen voordat het te laat is..